Юридические компании

Авторизация

Логин:
Пароль:
  
Регистрация
Забыли свой пароль?

Консультация
юриста on-line

Вопрос юристу на "Status-Quo"


поиск юриста

Юристы и адвокаты

Що необхідно для прийняття спадщини по заповіту, якщо термін 6 мясяців вже минув та з'явився ще один претендент?

Гражданские юристы

Тема: Гражданское законодательство
Описание: Группа юристов специализирующихся на оказании юридических услуг и консультаций в области гражданского права. Вопросы оформления договоров, вступления и принятия наследства. Общение, консультации, реклама своих услуг, поиск клиентов и партнёров.
Страницы: Пред. 1 2
Що необхідно для прийняття спадщини по заповіту, якщо термін 6 мясяців вже минув та з'явився ще один претендент?
 
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, скільки приблизно коштуватиме переоформлення будинку з мами. У мене є заповіт і будинок приватизований. Термін 6 місяців після смерті мами уже пройшов, а інших претендентів на будинок немає.
 
Доброго дня. Допоможіть розібратися в моїй ситуації. Мій дідусь написав на мене заповіт, та через деякий час помер. Бабуся написала відказну на мою користь, я почав переоформляти будинок, БТІ дало оцінку будинку та я повинен був заплатити 5 відсотків від вартості будинку. За сімейними обставинами я незміг, та призупинив переоформлення. Минуло майже 3 роки. Скажіть які мої подальші дії. Я чув, що тепер потрібно брати кадастровий номер, та чи потрібно знову робити оцінювання будинку, так як я хочу робити перепланування кімнат. Допоможіть розібратися. Завчасно дуже дякую
 
будь ласка допоможіть мені моя моя тітка проживала сама яка зложила на мене заповіт ми її доглядали помогали по господарству кілька разів ложили хх в лікарню лікували за свій рахунок  робили ремонт воселі і коли вона померла нам сказали що складений заповіт на другу зовсім чужу жінку по сусідству але тітка любила випивати я так підозріваю що це було зроблено умисно але тітка казала що заповіт на мене !!!!
 
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, що робити? 22 роки тому померла моя прабабуся, залишила заповіт на свою внучку(але їй не потрібне те приміщення і всі документи вона віддала мені) чи можливо і до кого звертатись за допомогою?
Страницы: Пред. 1 2