Юридические компании

Авторизация

Логин:
Пароль:
  
Регистрация
Забыли свой пароль?

Консультация
юриста on-line

Вопрос юристу на "Status-Quo"


поиск юриста

Юристы и адвокаты

Оформлення успадкованого майна за заповітом

Гражданские юристы

Тема: Гражданское законодательство
Описание: Группа юристов специализирующихся на оказании юридических услуг и консультаций в области гражданского права. Вопросы оформления договоров, вступления и принятия наследства. Общение, консультации, реклама своих услуг, поиск клиентов и партнёров.
Страницы: 1
Оформлення успадкованого майна за заповітом, Як правильно переоформити документи на успадковане майно
 
У 2002 році моєю бабусею і дідусем,які є подружжям, було складено заповіт (2 окремі документи від імені кожного) про успадкування мною всього їх майна після смерті. У 2008 році було ними ж складено договір дарування їх спільної квартири на моє ім'я. У 2009 році бабуся померла і мною було написано заяву,що я є спадкоємцем за заповітом. До майна,яке мало б перейти по обидвох заповітах, ще відносяться дві земельні ділянки, одна з них по приватизаційному акту оформлена на бабусю,інша-на дідуся.Як порадила нам нотаріус, щоб була можливість переоформити одразу всю земельну ділянку,що належала бабусі,дідусем було написано відмову від цієї ділянки.На даний момент,документи не є переоформлені на моє ім'я. Однак дідусь вирішив дану ділянку подарувати своїй дочці.Я згідна на це. Але який тепер порядок оформлення всіх документів,щоб ця земельна ділянка,яка за заповітом переходить мені, стала власністю тітки(дочки мого дідуся)? Приватизаційний акт на ділянку був складений 1997 року. В земельному відділі нам сказали,що цей акт застарілий  і є можливість переоформити його одразу на тітку. Чи не буде це порушенням? І як правильно виконати це переоформлення?
І стосовно другої земельної ділянки.За приватизаційним актом,вона є власністю дідуся.Чи вважається ця ділянка спільнонажитим майном бабусі і дідуся? Дідусь хоче оформити договір дарування цієї ділянки на мене. Чи повинен дідусь дарувати всю ділянку мені чи лише його частину землі(так як інша переходить по бабусиному заповіту)?
Наперед вдячна.
Страницы: 1